VIDEO: Ležeći policajac zbog kojeg ćete morati da usporite

Izvor: Cafe.ba, 02.Sep.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ležeći policajac zbog kojeg ćete morati da usporite

''Ležeći policajci'' služe da podignu nivo bezbjednosti saobraćaja, ali često i nerviraju vozače.

Sudeći po tome kako izgledaju ove prepreke u jednoj stambenoj četvrti grada Palm Bej na Floridi, lokalni vozači mora da su dovedeni do ludila.

Na našim putevima i ulicama mogu se vidjeti razne vrste "ležećih policajaca" - od blažih gumificiranih, do onih visokih koji su izliveni od betona ili asfalta.

Uglavnom ih postavljaju nadležne službe, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << nije rijetkost da se mještani organizuju i naprave usporivače saobraćaja u sopstvenoj režiji.

Ovaj nevjerovatni "ležeći policajac" na Floridi izgleda baš kao da je nastao u lokalnoj domaćoj radinosti, piše B92.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ležeći policajac zbog kojeg ćete morati da usporite

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2014

"Ležeći policajci" služe da podignu nivo bezbjednosti saobraćaja, ali često i nerviraju vozače...Sudeći po tome kako izgledaju ove prepreke u jednoj stambenoj četvrti grada Palm Bej na Floridi, lokalni vozači mora da su dovedeni do ludila...Na našim putevima i ulicama mogu se vidjeti razne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.