VIDEO: Je li ovo najveća mačka koju ste ikad vidjeli?

Izvor: Cafe.ba, 06.Mar.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Je li ovo najveća mačka koju ste ikad vidjeli?

Radi se o mački koja ima 9 kilograma te je dugačka gotovo 1 metar, a spašena je i udomljena prošle godine • Ne slaže se dobro s ostalim mačkama, ali se obožava maziti s vlasnicima

ONA je stvarna.

Njezino ime je Pickles, a zbog svoje veličine dobila je nadimak Catasaurus Rex. Radi se o mački koja ima 9 kilograma te je dugačka gotovo 1 metar, a spašena je i udomljena prošle godine. Zna se da u sebi nosi gene Maine Coona, jedne od najvećih vrsta te da je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << bila udomljena u Kanadi, ali je vraćena u Boston, zbog neslaganja s ostalim mačkama.

Mačka je tražeći sretni dom završila online, a zbog svoje veličine ubrzo je postala internetska senzacija. Udomio ju je jedan mladi par, koji nije baš očekivao da će se u nju zaljubiti na prvi pogled. "On je danas nezamjenjiv član obitelji. On nam je kao sin i obožavamo ga", otkrili su.

Priznali su i kako je podizanje njihovog ljubimca, koji je veći od nekih pasa, pravi mali trening te kako je on prilično nespretan te da često upada u razne nevolje. "Jako je teško ljutiti se na njega, jer on misli da je malo mače i dalje pa se nezgode događaju."

Pickles se ne voli igrati s drugim mačkama, ali zato obožava maženje s vlasnicom, a pritom zauzme pola kauča, na koji inače komotno stanu tri osobe. I kao što ste i mogli pogoditi, on ima veliki apetit. "Kad je u pitanju hrana, on je poput psa. Samo će doći do vas, sjesti i buljiti, sve dok ne nestane posljednji zalogaj s tanjura. No, to nam ne smeta. On je najbolji ljubimac kojeg smo mogli poželjeti."

Inače, za njegovo udomljavanje biralo se između 50 potencijalnih vlasnika, a mladi par Andre i Emily na kraju su se pokazali kao najbolji izbor.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.