(VIDEO) Farma 5: Pojavio se snimak seksa Jelene i Čupe!

Izvor: Press, 31.Okt.2013, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Farma 5: Pojavio se snimak seksa Jelene i Čupe!

Naime, danima se može čuti na imanju u Lisoviću kako Lepi Mića napada Jelenu da je imala seksualne odnose sa Čupom na Farmi. Do sada nismo imali prilike da vidimo te scene, jer nikada nisu emitovane, ali snimak bez cenzure se ipak pojavio na "Jutjubu".

Posle jedne žurke, na kojoj je popila malo više alkohola, Jelena je dozvolila Čupi da spava pored nje. Kalač, iako nije bio pijan, kako kaže, rado je iskoristio Jeleninu ponudu i ubrzo krenuo u akciju.
Pogledajte snimak Jeleninog i Čupinog seksa:

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepi Mića govorio istinu: Čupo i Jelena imali su seks na Farmi! 18+

Izvor: Svet, 31.Okt.2013

Izgleda da je Lepi Mića sa svojim tvrdnjama bio u pravu! Naime, Čupo Kalač i Jelena Golubović imali su seks na Farmi a napokon se pojavio i dokaz za to! Danima već slušamo kako Lepi Mića napada Jelenu Golubović kako je imala seksualne odnose sa Čupom na Farmi. Do sada nismo imali prilike...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.