VATRENA NARAV Keli Bruk tukla bivše momke! Džejsona Stetama tukla na Madoninoj svadbi

Izvor: Blic, 01.Sep.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRENA NARAV Keli Bruk tukla bivše momke! Džejsona Stetama tukla na Madoninoj svadbi

Manekenka Keli Bruk ne podnosi kada njeni muškarci flertuju s drugim ženama pa ponekad "polete i šake" Od Toma Evansa ju je ipak odvojila tragedija...

Britanska voditeljka napisala je knjigu memoara "Close Up" koju će uskoro ući u prodaju, a delove iz knjige nedeljom objavljuje "The Sun".

Keli Bruk (34), izgleda, ima vaternu narav. Iako je sada srećno verena za Dejvida Mekintoša, u memoarima se prisetila da je šakom udarila svoja dva bivša dečka.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džejsonom Stetamom (47) bila je u vezi od 1998. do 2004. Prsata manekenka bivšeg dečka je udarila 2000. godine na venčanju Madone (56) i Gaj Ričija (45).

Stetam se prvo rugao Keli jer nije znala ko peva pesmu koja je svirala, a zatim se okrenuo prema Gvinet Paltron  (41) i rekao joj 'Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi", na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je šakom u lice.

Njen bes osetio je i Deni Kiprijani (26) s kojim je raskinula prošle godine. Dok su još bili par otišli su zajedno u striptiz klub, a manekenka je videla Kiprijanija kako daje svoj broj jednoj striptizeti.

- Dušo, tražio sam te - rekao joj je kada se vratio, prisetila se Keli koja ga je tada udarila pravo u lice.

Pre Dejvida, Kelli je već jednom bila verena i to za Toma Evansa (29). Njega nije tukla, ali njihovoj vezi presudio je puno veći problem i tragedija. Bruk je sa Evansom zatrudnela dva puta i oba puta je imala spontani pobačaj. Prvi put to se dogodilo u aprilu 2011. godine.

Manekenka je tada bila trudna šest meseci kada je izgubila dete. Iste godine u decembru ponovo je imala spontani pobačaj nakon samo nekoliko nedelja trudnoće. To je oboma bilo toliko teško da njihova veza to nije mogla da izdrži pa su raskinuli.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko to sme da lupi šljagu Džejsonu Statamu? E pa, ONA!

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014

Ona ne podnosi kada njeni muškarci flertuju s drugim ženama, pa ponekad “polete i šake”...Britanska lepotica Keli Bruk napisala je knjigu memoara “Close Up” koju će uskoro ući u prodaju, a delove iz knjige nedeljom objavljuje “The Sun”..Keli Bruk (34), izgleda, ima vaternu narav. Iako...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.