Upoznajte političara koji 30 dana mesečno ide na službena putovanja

Izvor: Njuz.net, 18.Apr.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte političara koji 30 dana mesečno ide na službena putovanja

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePolitičaru se dešava da zbog putovanja ne spava i po pet dana

BEOGRAD, 18. april 2014, (Njuz) – Narodni poslanik Ivan S. svakog dana ide na službena putovanja, čime je svojevrstan rekorder u srpskom parlamentu, ali i celoj domaćoj političkoj sceni.
Priča o ovom poslaniku ovde se, međutim, ne završava, jer je na svakom od ovih putovanja okružen sa nekoliko žena.
- Putujem 30 do 31 dan u mesecu. Mislim da više ne mogu da zamislim svoj život bez svakodnevnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << službenih putovanja. Mesta na koja putujem su Paraćin, Sombor, Leskovac, Čačak ili Kruševac, a ponekad upadne i Titel, Ćuprija, Brus ili Bašaid. Mesto mi nije presudno za put, već jedino društvo sa kojim putujem – kaže Ivan i dodaje da je ponekad teško ispratiti ovaj ritam putovanja i da mu se dešava da i po pet dana ne spava kako treba.
Međutim, čak i većini političara koji često putuju, podatak da je poslanik svakog dana na službenom putovanju može zvučati malo čudno, jer ta putovanja pre svega neko mora da finansira.




- Dobra stvar kod službenih putovanja su dnevnice, koje fino pokriju troškove i ostane još malo para za provod – rekao je ovaj poslanik koji kaže da su žene koje su svakodnevno u njegovom društvu uglavnom njegove sekretarice i koleginice iz stranke.
Marko Dražić
INSPIRACIJA: Upoznajte Ivana, Beograđanina koji izlazi 30 puta mesečno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.