Uhapšena majka ubijene dece u Australiji

Izvor: Prva.rs, 20.Dec.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena majka ubijene dece u Australiji

Kako je navedeno, majka je uhapšena zbog ubistva. Policija je pronašla tela osmoro dece, uzrasta od 18 meseci do 15 godina, koji su preminuli od rana zadobijenih nožem.

Agencija Rojters je prenela da je uhapšena 37-godišnja žena koja je majka sedmoro ubijene dece, dok je osmo dete od rodbine.

Detektiv Bruno Asnikar je izjavio da je žena, takođe, zadobila povrede nožem i da je smeštena u bolnicu, ali da je pribrana i da razgovara sa policijom.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su ranije javili da je policija države Kvinslend dobila poziv da ode u kuću u predgrađe Manora pošto je obaveštena da je žena zadobila teške povrede. Policajci su na licu mesta zatekli tela dece i ženu sa teškim povredama na grudima.

Premijer Toni Abot je rekao da je reč o zločinu "koji ostavlja bez reči" i dodao da su ovo teški dani za njegovu zemlju.
Vest o ovoj tragediji usledila je samo nekoliko dana posle incidenta u Sidneju kad je naoružani napadač u jednom kafiću držao 18 ljudi kao taoce skoro 16 sati. Dva taoca su ubijena, kao i napadač, posle upada policije u kafić.
Izvor: Tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.