Uhapšen holivudski srpski zet!

Izvor: Mondo, 26.Nov.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen holivudski "srpski zet"!

Majkl Vederli, zvezda serije "NCIS", uhapšen u Los Anđelesu.

Vederli (47) je bio sam u automobilu kada ga je patrola zaustavila oko jedan sat iza ponoći. Pozornici su posumnjali da je pio, i alko-test je pokazao da je pod dejstvom alkohola. Priveden je i u stanici je proveo više od 15 časova.

Vederli je optužen za vožnju u pijanom stanju po dve tačke optužnice, i zaprećena mu je maksimalna kazna od šest meseci zatvora i oko 1.000 dolara novčane kazne. Međutim, "TMZ" piše da je malo verovatno da će robijati, jer mu je ovo prvi prekršaj.

Glumac je oženjen srpskom doktorkom Bojanom Janković, i imaju ćerku i sina.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Holivudski srpski zet uhapšen: Da li je uzrok šljivovica?

Izvor: B92, 26.Nov.2015

Zvezda serije “NCIS“ uhapšen je prethodne noći u Los Anđelesu...Glumca Majkla Vederlija zaustavila je policija posle ponoći zbog redovne kontrole. Policija je posumnjala da je glumac u pripritom stanju, a alko-test je potvrdio njihove sumnje. U policijskoj stanici proveo je više od 15 sati...Majklu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.