Ubio se frontmen benda Linkin Park (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Jul.2017, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio se frontmen benda Linkin Park (VIDEO)

Čester Benington izvršio samoubistvo

Frontmen benda Linkin Park Čester Benington  (41)  izvršio je samoubistvo rano jutros u svom domu u Los Anđelesu.

Policija je saopštila da se pevač obesio

Čester Benington je imao šestoro dece iz dva braka - bio je oženjen manekenkom Talindom En Bentli 12 godina. Njegov najstariji sin ima 21 godinu, a najmlađe bliznakinje sedam godina.

ŠOK: Kris Kornel izvršio samoubistvo

Benington je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izvršio samoubistvo na rođendan kolege muzičara Krisa Kornela, koji se obesio u maju ove godine i na čijoj sahrani je pevao u njegovu čast.



Izvor: YouTube

Bend Linkin Park je trebalo da krene na turneju krajem jula kako bi promovisao poslednji album "One more light".

Najbolje pesme benda Linkin Park (VIDEO)

Porodica i članovi benda se nisu oglasili povodom tragedije niti razloga zbog kojih bi pevač digao na ruku na sebe, ali mediji pišu da Čester ranije imao problema s narkoticima i alkoholom, dok fanovi na društvenim mrežama pišu da je patio od depresije.

Ovo je poslednji spot benda:



Izvor: YouTube

Čester Benington rođen je u Feniksu, Arizoni. Kao dete je svirao klavir. Tokom godina je bio u nekoliko bendova i iako je naučio da svira mnoge instrumente, uvek se izdvajao kao pevač. Ni u jednom od ovih bendova se nije zadržao sve do 1993. godine kada je postao član benda Grey Daze.

U njemu je ostao do 1998. godine, nakon čega je prešao u Linkin Park.

POGLEDAJTE SNIMAK S POSLEDNJEG KONCERTA



Izvor: YouTube

Benington je u jednom intervjuu ispričao da je bio seksualno zlostavljan kao dete i da je razmišljao o samoubistvu. Nekoliko njegovih prijatelja je izvršilo samoubistvo, a najbolji prijatelj je poginuo u nesreći.

Priznao je i da je prvi put pušio travu kada je imao 11 godina. U ranim dvadesetim je počeo da konzumira narkotike, ali je godinama unazad "bio čist".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.