Ubijen osmogodišnji učenik

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen osmogodišnji učenik

PEKING - Osmogodišnji kineski dječak izboden je na smrt, a dvoje njegovih drugova iz razreda teško su povrijeđeni u današnjem napadu na đake u istočnoj provinciji Đijangsi, prenijeli su državni mediji.

Osumnjičeni, koji je pušten iz zatvora u aprilu, napao je djecu dok su se vraćala kućama iz škole, a potom pobjegao na obližnju planinu, navodi agencija Sinhua.

Dvoje povrijeđene djece prebačena su u bolnicu i nalaze se na odjeljenju za intenzivnu njegu. Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << navedeno više detalja.

U Kini je u posljednjih nekoliko godina zabilježena serija napada na učenike. Javnost je reagovala pozivima na jačanje obezbjeđenja u školama u zemlji u kojoj mnogi parovi imaju samo jedno dijete.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.