(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEZAMISLIVI UŽAS! Anđelina zbog ove hrane izgleda kao ŽIVI LEŠ od 34 kilograma

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NEZAMISLIVI UŽAS! Anđelina zbog ove hrane izgleda kao ŽIVI LEŠ od 34 kilograma

FUUUJ, kako može?!

Glumica i do skoro svetska lepotica broj jedan, Anđelina Džoli već duže vreme vodi ozbiljnu bitku sa nedostatkom kilograma. Ipak, čini se da nakon razvoda od Breda Pita, glumica izgleda sve gore a njeno zastrašujuće mršavo telo više ničim ne može da se prikrije.

BIZARNA NESREĆA: Avion udario jelena (VIDEO)

Segundo o jornal The National Enquirer, Angelina Jolie está internada pesando 35 quilos! :( #Cinemaniac pic.twitter.com/Hn03uhnrkX
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Cinemaniac #2017 (@cinnemaniac) April 6, 2016

Međutim, to Anđelinu ne sprečava da radi stvari koje je i dosad radila, poput humanitarnih akcija i putovanja po celom svetu pa je tako sada posetila Kambodžu. Poznato je da glumica voli da jede insekte a svoje "kulinarsko umeće" je pokazala i deci u ovoj azijskoj zemlji.

SVET U ŠOKU: Uhapšen Hitler (FOTO+VIDEO)

Video u kome Anđelina jede pržene tarantule i škorpije, a potom ih daje i deci je već postao apsolutni hit na internetu.

- Hajde, probajte. Dobro je, zar ne? Ukus je stvarno dobar, mada je škorpije teško sažvakati - kaže Anđelina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.