UPOZORENJE DRAŽE MIHAILOVIĆA PRED SMRT: Jednog dana kada svi Srbi...

Izvor: Press, 28.Okt.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE DRAŽE MIHAILOVIĆA PRED SMRT: Jednog dana kada svi Srbi...

Da li je on sve ovo predvideo?
Prema nezvaničnim saznanjima, kako prenose ostali beogradski mediji, pred samu smrt general Draža Mihailović, vođa JVuOa za vreme Drugog svetskog rata, manje je poznato da je poručio svojim stražarima u neobaveznoj konverzaciji, baš noć pred streljanje: 
"Znam da ne želite da gledate to sutra, ali neka, pustite me >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da odem na onaj svet. Znaće ljudi jednog dana da procene šta se ovde dešavalo. Verujem u srpski narod i njegovu potrebu za istinom, tako da se ne brinem za sebe. Ali, bojim se, da će jednog dana svi Srbi nestati, bojim se vremena koje dolazi, i onog koje će ceo ovaj zastrašeni svet pojesti. Toga se ja bojim, a ne sebe."

Nastavak na Press...






Povezane vesti

FIDEL KASTROVO OBRAĆANJE: Jugoslavija je bila i ostala jedini...

Izvor: Press, 28.Okt.2016

Njegove reči ovde mnogo znače.. . Prema nezvaničnim saznanjima, kako prenose ostali beogradski mediji, Fidel Kastro, već u dubokoj starosti, u jednom intervjuu za strani časopis je rekao:. . "Jugoslavija je bila i ostala...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.