UHVAĆENA U LAŽI: Zorica Brunclik se hvali diplomom, a dekat tvrdi DA NIKAD NIJE STUDIRALA!

Izvor: Press, 05.Mar.2015, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENA U LAŽI: Zorica Brunclik se hvali diplomom, a dekat tvrdi DA NIKAD NIJE STUDIRALA!

Brunclikova je decenijama lažno tvrdila da ima diplomu. Pevačici je prijalo kada je izdvajana iz mase neškolovanih koleginica, a navodila je da je, pored ekonomije, studirala i pravo.
“Pevačica narodne muzike, rođena 9. juna 1956. godine u Beogradu, završila je Ekonomski fakultet u Nišu i započela studije prava u Beogradu, koji nije završila”, piše u biografiji Zorice Brunclik na internetu.  >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

 
I sama pevačica neretko se u medijima hvalila fakultetskom diplomom. Međutim, da se redakciji “Blica” nije javio dekan Ekonomskog fakulteta iz Niša, verovatno ne bismo znali da folkerka nikada nije ni studirala!
- Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu - kaže za “Blic” prof. dr Zoran Aranđelović, dekan tog fakulteta.
On je reagovao jer je isprovociran medijskim navodima da pevačica ima diplomu tog fakulteta.
- Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama na ovom fakultetu i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nije bila ni student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala - tvrdi dekan Aranđelović i dodaje da na tom fakultetu nikada nisu krili svoje studente i da je on uvek sa ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.
Zorica nije želela da komentariše to što je dekan demantovao njene navode o posedovanju diplome ekonomskog fakulteta. 
Za svaki slučaj, tu činjenicu smo proverili i na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i utvrdili da Brunclikova nikada nije diplomirala ni u toj obrazovnoj ustanovi.

Neda Ukraden rekorderka
Neda Ukraden je najobrazovanija među pevačima - završila je pravni i filološki fakultet na sarajevskom univerzitetu. 
- U mojoj kući se uvek cenio obrazovan i pametan čovek, zato sam mnogo ulagala u obrazovanje. Svesna sam da je danas drugačija situacija, da su isplivali kvazikvaliteti i da se narodu, posebno mladim devojkama, baca pesak u oči, pa se vode lošim primerima. Veruju da će u sferi hiperprodukcije naći bogatog sponzora i uspeti kao pevačice, a škola ih ne zanima. A kada ne uspeju na estradi, nemaju kud - izjavila je Neda.
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.