U zatvor zbog preglasnog zadovoljstva!

Izvor: Mondo, 02.Jun.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U zatvor zbog preglasnog "zadovoljstva"!

Britanka Džema Vejl iz Birmingema, osuđena je na dve nedelje zatvora, jer je svojim privatnim aktivnostima remetila red i mir komšija.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

 Vejlovoj je danas stigla presuda za služenje dvonedeljne zatvorske kazne, jer je previše bučnim seksom, dve godine remetila san svojim suseda.

U presudi se navodi da je "optužena ispuštala krike i vriske dok je vodila ljubav", pa je tim činom izazivala nelagodu i uznemirenost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kod ljudi iz susednih kuća.

"Muškarci su sve vreme ulazili i izlazili iz njenog stana. Spavala je po ceo dan. Bile su to dve najgore godine u mom životu", rekla je za list "Birmingem mejl" nekadašnja komšinica i očevidac ovih ljubavnih "ispada".

Sud je Vejlovu proglasio krivom i za "trčanje po stanu, puštanje glasne muzike, bučne svađe, psovanje i lupanje vratima".

Svakako je bio u pitanju buran "romantični" život.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.