U “Parove” ulazi policijski general, a evo i ko još…

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2015, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U “Parove” ulazi policijski general, a evo i ko još…

U najluksuzniji rijaliti na Hepi televiziji, u nedelju će se useliti 22 takmičara koji će narednih meseci zabavljati gledaoce Hepi televizije i boriti se za vrednu novčanu nagradu
Pošto je razbila sve tabue i stereotipe, kad su rijaliti programi u pitanju, produkcija ove nacionalne televizije u nedelju će pokazati na šta su sve spremni zarad dobrog rejtinga i pozicioniranja kad je gledanost u pitanju.
Luksuzna vila je, tokom pauze renovirana, mnogi delovi su zamenjeni još lepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << enterijerom, a majstori užurbano glancaju poslednje detalje, jer sve treba da bude spremno u nedelju, za useljenje novih stanara glamuroznog studija.
Prema izvoru iz produkcije, pored pevačica, starleta, raznih zabavljača dugih profesija, naći će se i jedan policijski – general! Ovaj funkcioner policije je u penziji, ali je svojevremeno pomerio mnoge granice kad je u pitanju ponašanje državnih funkcionera u javnosti. Osim toga što je podržavao rok muziku, smelo u javnosti pokazivao svoje tetovaže, viđen je na raznim koncertima, vozio motore..
“Svi učesnici šou programa “Parovi“ biće poznati u nedelju. Na kastingu je bilo više desetina poznatih ličnosti, ali tim bira učesnike upoređujući njihove karaktere, zanimanja, prošlost, povezanost sa drugim učesnicima”, kažu u produkcijji Hepi televizije.
Među imenima učesnika novog serijala “Parovi“, čiji se početak najavljuje u nedelju, na Hepi televiziji pominjali su se: Miloš Bojanić, koji ubeđuje i svoju suprugu da idu zajedno u rijaliti, zatim, Uroš Ćertić sa devojkom, starleta Tijana Ajfon, modelsica i pevačica Ružica Veljković i Nenad Marinković Gastoz, koji su se proslavili u prethodnoj sezoni.
Ono što bi moglo da izazove buru u novoj sezoni, jeste povratak bivših učesnika, koji su izbačeni: Miki Đuričić, Atina Ferari, Hasan Dudić
“U toku je finiširanje pregovora sa jednim aktivnim političarem, očekuje se i da se on pojavi u našem rijalitiji”, kažu u produkciji Hepi televizije.
Nova, četvrta sezona „Parova“ biće daleko uzbudljivija od prethodne, pa se može očekivati i – nemoguće.

#svet
The post U “Parove” ulazi policijski general, a evo i ko još… appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.