U INAT BOTOKSU Ove slavne dame imaju preko 50 godina, i evo kako izgledaju bez plastičnih operacija

Izvor: Blic, 30.Mar.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U INAT BOTOKSU Ove slavne dame imaju preko 50 godina, i evo kako izgledaju bez plastičnih operacija

Veliki broj poznatih dama upropastio je lice raznim hirurškim zahvatima, ali često zaboravljamo da ima i onih koje su prešle 50. godinu života a nisu hirurgijom doterivale svoj zaštitni znak - lice koje prodaje naslovnice.

Mišel Fajfer

Holivudska kraljica Mišel Fajfer ima 58 godina i već neko vreme nije aktivna na filmskom platnu.

- Ja sam tip ljudi koji voli balans. Uvek razmišljam o tome šta ću da snimam, koliko dugo će to da traje i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << li ću imati vremena za sebe - izjavila je glumica.

Fajfer je u svojoj dugogodišnjoj i veoma uspešnoj karijeri vodila računa o svom izgledu. Nikad nije bila rob botoksa i agresivnih kozmetičkih tretmana.

- Nije prirodno da gledaš sebe kako stariš na filmskom platnu. To ozbiljno utiče na psihu. Ali, kad dođeš u neke godine, pritisak prestaje. Onda konačno možeš da izgledaš odlično po svojim standardima. Nema potrebe da izgledaš mlado. Bližim se šezdesetoj i izgledam baš kako treba za svoje godine. Najbolji savet mi je dao dermatolog. Rekao mi je da izbacim iz kupatila ogledalo koje uvećava 10 puta. Srećom i vid mi nije kao pre, tako da i ne vidim neke preterane probleme na svom licu - ispričala je Fajfer pre tri godine za "ABC". F

ajfer je većinski deo života bila na veganskoj dijeti, redovno ide u teretanu i ono što je najvažnije, ne opterećuje se svojim izgledom.

Anđela Beset

- Kad postaneš stariji, više ne možeš da se izvlačiš na fore koje su uspevale u dvedesetim i tridesetim godinama. Moraš da postaneš sebičan i da vodiš računa o sebi.

Zvezda serije "American Horror Story" ima, kao i njena koleginica Mišel Fajfer, 58 godina. Glumica poslednje dve decenije izgleda poptuno isto, kao da ni dana nije ostarila. Za "People" magazin je objasnila da je za nju bio presudan san.

- Trudim se da ležem i ustajem u isto vreme. Da budem precizna - 7 sati sna. Ako spavam 6 sati, odmah osetim da moj organizam to ne može da podnese. Biću veoma jasna - za dobar izgled morate da vodite računa o sebi i da uživate u onome što vam žvit daje. Nema tu nikakve tajne.

Iman

Supruga preminule muzičke legende Dejvida Bouvija ima 61 godinu i nekadašnji je model. Pre par godina je u intervjuu za "RollingOut" objasnila kako je uspela da održi mladoliki izgled.

- Nikako ne pokušavajte da bude mršavi. U određenim godina, mršavost nije privlačna. Zapravo, iznenadili biste se koliko možete bolje da izgledate sa 3 do 4 kilograma više.

Iman je za birtanski "Telegraf" izjavila da je život isuviše kratak da ne jedete pastu, meso ili slatkiše.

- Najvažnije je samopouzdanje. Da se ne lažemo, bez aktivnog i uravnoteženog života nema dobrog izgleda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.