Troši mnogo, ali i zarađuje: Britni Spirs nedeljno zaradi milion dolara!

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troši mnogo, ali i zarađuje: Britni Spirs nedeljno zaradi milion dolara!

Pevačica Britni Spirs je karijeru započela sa “skromnih” 310.000 dolara po nastupu, a sada za jedan koncert zaradi čak 470.000 dolara, plus dodatak od prodaje suvenira i ostalog propratnog sadržaja.

Britni Spirs prvi veliki nastup imala je u Las Vegasu 2013. godine.

Prodaja ulaznica za njen nastup bila je bolja od očekivanog tako da su njeni predstavnici tražili i dobili veću sumu novca.

Sada Britni zarađuje samo 1.000 dolara manje od Selin Dion, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a broj nastupa je sa 92 povećala na 140.

Kada se sve izračuna - zarada iz Vegasa, prodaja albuma, kolekcija donjeg veša…, Britni svake nedelje zaradi million dolara.

Nedavno je otkrila kako samo na svoje pse troši preko 30.000 dolara godišnje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko bi rekao: Britni Spirs zarađuje milion dolara nedeljno!

Izvor: Svet, 25.Okt.2014, 00:06

Iako je njena popularnost znatno manja otkako je 2007. godine doživela nervni slom i našla se u centru brojnih skandala, Britni Spirs i dalje može da se pohvali astronomskim prihodima. . Popularna pevačica nedavno je obnovila ugovor sa jednim hotelom u Las Vegasu za stalne nastupe, i sada zarađuje...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.