Izvor: Press, 30.Maj.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri načina kako da unapredite svoj poslovni stil

Poslovni izgled odaje mnogo toga o vama!
Foto:B92.net
Sigurni smo da znate onaj osećaj kada nakon poslovnih obaveza i napornih sastanaka, pogledate se u ogledalo i shvatite kako ne izgledate jednako dobro i lepo, kao ujutru. 

Ali to ne mora uvekda bude slučaj, i budite sigurni da uz male trikove vaš outfit može biti savršen, te odavati najlepšu sliku o vama. 

U tome će >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vam pomoći naši sledeći trikovi za unapređenje poslovnog stila: 

1. Blejzer 

Ovaj basic odevni komad vam može u velikoj meri pomoći pri odevanju za posao. Blejzer možete nositi gotovo uz sve outfite, i uvek ćete izgledati veoma profesionalno i stylish. Pored praktičnosti, ovaj odevni komad će vam dobro poslužiti u situacijama kada imate hitan sastanak ili intervju. 

2. Crne pantalone + tunika 

Držite se klasike! Crne pantalone i svilenu tuniku možete izvući iz svog ormara svakog dana, i jednostavno ih kombinovati uz ostale odevne komade. 

3. Mini torba 

Ne želite da nosite svoju veliku, kabastu torbu na poslovni ručak? U tome će vam pomoći mala torbica koju treba uvek da nosite sa sobom. Ujedno, nju možete koristiti i kao neseser za kozmetiku koji će vam uvek biti pri ruci.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.