Tom Hardi: Alkoholom sam izbrisao sva sećanja pre 25. godine

Izvor: Press, 10.Jan.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Hardi: Alkoholom sam izbrisao sva sećanja pre 25. godine

Tom Hardi je otkrio da se ne seća ničega pre 25. godine, jer je njegovu mladost potpuno zamaglio alkohol.
foto: b92.net
Glumac, koji sada ima 39 godina, pao je u kandže zavisnosti od alkohola i droge u tinejdžerskim danima i priznao je da bi “i majku prodao za krek”. 

“Bio sam alkoholičar. Propisan. Nisam se igrao. Uživao sam u alkoholu i bio sam toliko dobar u opijanju, da to >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << više ne radim. To znači da sam izbrisao mnoge stvari iz sećanja”, kaže Hardi. 

“Siguran sam da sam bio neopisiv se*onja tokom odrastanja i samo zahvaljujući mojoj majci uspeo sam da ostanem čitav”. 

Hardi je priznao da su njegove zavisnosti bile podtaknute strahovima, koje je sada kanalisao i preoblikovao u veliki glumački talenat. 

“Moj odnos prema strahu se potpuno promenio. Strah je primarna boja u mojoj paleti. Ipak, prepoznao sam šta je strah i uronio u njega. Ranije nisam znao šta je to. Život vam ne daje vodiča za odrastanje”, kaže on. 

On opisuje kako je pio, jer se tada nije plašio ničeg, ali je zbog tog “leka” za strah, uglavnom završavao bez svesti. 

Kako kaže, “uvek sam išao predaleko u svom odnosu sa strahom. Tako da ću i u poslu verovatno otići predaleko”.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PITAĆE TE STAROST GDE TI JE BILA... Tom Hardi: Alkoholom sam izbrisao sva sećanja pre 25. godine

Izvor: Kurir, 10.Jan.2017

...Glumac, koji sada ima 39 godina, pao je u kandže zavisnosti od alkohola i droge u tinejdžerskim danima i priznao je da bi “i majku prodao za krek”..“Bio sam alkoholičar Propisan Nisam se igrao Uživao sam u alkoholu i bio sam toliko dobar u opijanju da to više ne radim To znači da sam izbrisao...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.