Izvor: Njuz.net, 29.Nov.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom saslušanja Vučića policija se branila ćutanjem

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 29. novembar 2015, (Njuz) – Svi policajci koji su prisustvovali saslušanju premijera Aleksandra Vučića odlučili su da se brane ćutanjem, saznaje Njuz.
Policajci, koji su se dobrovoljno prijavili da prisustvuju saslušanju o navodima u dnevnom listu Kurir, pokazali su se kao tvrd orah, ali Vučić očekuje da će svi oni progovoriti za dve, najviše dve i po godine.
– Odmah po Vučićevom dolasku u stanicu premijer je prisutne policajce detaljno obavestio o njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << pravima, a svi do jednog izabrali da se brane ćutanjem – rekao nam je jedan službenik MUP-a koji je insistirao na anonimnosti – Ispitivanje je trajalo prilično dugo, ali niko od njih nije progovorio ni reč, kaže naš izvor uz izvinjenje što ne može da nam saopšti više podataka jer se plaši da bi to moglo biti upotrebljeno protiv njega.
Posle saslušanja premijer, kao iskusan pravnik, je pristupio i ispitivanju poligrafa kako bi definitivno skinuo sve sumnje sa njegove ispravnosti. Kako saznajemo, poligraf je izdržao testove i iskreno odgovorio na sva Vučićeva pitanja.
Ovim povodom, ministar policije Nebojša Stefanović danas će održati konferenciju za medije, a zakazano je i vanredno pojavljivanje Dragana J. Vučićevića na televiziji Pink.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.