Ti si taj! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Avg.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti si taj! (FOTO)

Upoznajte dečka srpske pevačice

Pevačica Goga Sekulić u vezi je sa Urošem Domanovićem, profesionalnim sportistom koji je 15 godina mlađi od nje.

Sekulićeva je ranije "na kašičicu" otkrivala identitet dečka, tako što je u jednom intervjuu rekla da je sportista, a potom na društvenoj mreži Instagram objavila sliku njegovog mišićavog tela.

moje ❤️

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jul 11, 2016 at 3:13pm PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Sada je otkriveno da je u pitanju reprezentativcem Srbije u džiudžici, koji je sa 17 godina postavio nezvanični juniorski rekord u izvođenju trbušnih sklekova.

"Mnogo smo srećni, počeli smo zajednički život u Cirihu, a u Beograd dolazimo samo kada imamo obaveze - ja snianja, a on obaveze u vezi sa sportom koji trenira", rekla je Goga listu "Alo". "On zna sve o meni, ja o njemu i zaista nam  je mnogo lepo zajedno. Treniramo, volimo se, poštujemo jedno drugo".

Sekulićeva je ranije bila u braku s biznismenom Igorom Ramovićem, koji je neposredno posle svadbe preminuo od raka pankreasa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.