Teško ranjen kantonalni poslanik

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Nov.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ranjen kantonalni poslanik

BIHAĆ - Poslanik u Skupštini Unsko-sanskog kantona Željko Mirković Grga večeras je zbog ranjavanja u stomak prebačen u Kantonalnu bolnicu "Dr Irfan LJubijankić" u Bihaću.

Mirković, koji je u bolnicu dovezen oko 18.30 časova, ranjen je u stomak i u teškom je stanju, a detalji i uzroci ranjavanja još nisu poznati, prenose federalni mediji.

Portparol kantonalne policije Ale Šiljdedić potvrdio je da je Mirković prebačen u bihaćku bolnicu, ali da još ne zna o kakvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je povredama riječ, jer je istraga u toku.

Prema nezvaničnim iformacijama, Mirković je ranjen u lovu u mjestu Loskun, gdje ima i vikendicu. Više detalja trebalo bi da bude poznato sutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranjen poslanik u Bihaću

Izvor: Mondo, 25.Nov.2014

Poslanik u Skupštini Unsko-sanskog kantona Željko Mirković Grga večeras je zbog ranjavanja u stomak prebačen u Kantonalnu bolnicu "Dr Irfan LJubijankić" u Bihaću...Foto: MONDO/Samir Cacan..Mirković, koji je u bolnicu dovezen oko 18.30 časova, ranjen je u stomak i u teškom je stanju, a detalji...

Nastavak na Mondo...

Šezdesetogodišnjak ranio poslanika?

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014, 16:30

BIHAĆ - Šezdesetogodišnjak čiji su inicijali Đ.M. iz Bihaća osumnjičen je da je iz vatrenog oružja ranio poslanika u Skupštini Unsko-sanskog kantona Željka Mirkovića, a istraga je potvrdila da je riječ o nesrećnom slučaju, rekao je Srni portparol kantonalne policije Ale Šiljdedić...Šiljdedić...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.