Teo opsednut bezbednošću?

Izvor: Mondo, 21.Jun.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo opsednut bezbednošću?

Košarkaš navodno ne može ni da se vidi od prekomernog obezbeđenja

Košarkaš Miloš Teodosić, koji će u nedelju stati na ludi kamen sa glumicom Jelisavetom Orašanin, odlučio je da malo predahne pre svadbe, pa se trenutno odmara na crnogorskom primorju, a oko njega je ogromno obezbeđenje.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

"Iako u prvi mah ne primetite Miloša, sasvim je sigurno da ćete primetiti obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojeg ima kao da je jedan od najvećih državnih funkcionera. Šta se sa tim momkom dogodilo, niko ne zna, pa je postao opsednut bezbednošću u Srbiji i Crnoj Gori", tvrdi izvor za "Alo" i dodao da svi samo komenatrišu njegovo obezbeđenje, a ne to što je on tu.

Ovaj list navodi da je Teo i za momačko veče angažovao veliko obezbeđenje, a da takve mere planira i da sprovede i na venčanju.

"Super je bilo kod Tea na momačkoj"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.