Tejlor Svift za potrebe spota pozajmila odeću iz seksi-šopa

Izvor: Blic, 25.Maj.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tejlor Svift za potrebe spota pozajmila odeću iz seksi-šopa

Prati je reputacija dobre devojke koja obično ne igra na kartu seksepila, ali je za potrebe novog spota pevačica zavirila u seks šop.

Tejlor Svift privukla je dosta pažnje javnosti svojim novim spotom, pre svega zbog

učešća velikog broja poznatih ličnosti. Ali, nisu izostali ni komentari na račun pevačicinog seksi stajlinga u videu, za koji se ispostavilo da je pozajmljen iz erotik šopa.

Ukupna vrednost kostima iz spota, uključujući i haljinu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lateksa koju je nosila Tejlor, a koji su pozajmljeni iz jednog seks-šopa u Los Anđelesu, bila je 13 hiljada dolara.

Pomenutu haljinu kreirala je modna kuća koja je zaslužna i za kostime u filmovima "Betmen", "Žena mačka" i "Gospodin i gospođa Smit".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.