Tarzan se povredio tokom scene seksa?!

Izvor: Mondo, 26.Maj.2016, 05:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tarzan se povredio tokom scene seksa?!

Džejn se izgleda malo zanela...

Foto: YouTube

Aleksandar Skarsgard igra Tarzana u najnovijoj priči o dečaku iz džungle koji je otišao da živi sa ljudima i onome šta se dešava nakon toga.

Lik njegove ljubavi - Džejn, tumači lepotica Margot Robi, koja iako deluje nežno, izgleda ume da se previše zanese kada su scene seksa u pitanju.

Naime, seks koji Tarzan i Džejn imaju u filmu je izgleda toliko grub, da je Margot uspela da povredi Skarsgarda!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Iako se borim sa gorilama, jedina povreda koju sam zadobio na snimanju je u toku scene seksa sa Margot - udarila me je! Reditelj Dejvid Jejts je želeo da scena seksa bude baš životinjska, pa je stajao iza kamere i govorio stvari poput: 'Udari ga jače! Hajde!' To je dovelo do toga da me ona bukvalno prebije", rekao je glumac za magazin "Closer".

Iako je prošao kao "bos po trnju", Aleksandar ističe da je bilo lako kreirati strast sa "nasilnom" glumicom.

"Tarzan i Džejn se privlače međusobno, a publika to mora da oseti - naravno da nije bilo teško odglumiti to sa Margot, ona je tako šarmantna!", istakao je Skarsgard, nekadašnji seksi vampir iz serije "True blood".

Nama ne deluje da se on preterano žali na ovu povredu, a vama?

Film "Legenda o Tarzanu" će izaći u bioskope tokom jula meseca ove godine.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.