TUŽNO Poslednje Instagram fotografije zvezda koje su preminule

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUŽNO Poslednje Instagram fotografije zvezda koje su preminule

Ovim slikama zvezde koje su nas napustile oprostile su se sa svojim fanovima...

A photo posted by Joan Rivers (@joanrivers) on Aug 27, 2014 at 9:14am PDT

Poznata komičarka i voditeljka preminula je u septembru prošle godine. Njena poslednja objava na Instagramu je ona na kojoj pozira sa pevačicom Lien Rajms i njenim suprugom Edijem Sibrijanijem, koje je ugostila u svojoj emisiji "U krevetu sa Džoan".

A photo posted by Bobbi Kristina Houston'Gordon (@realbkristinahg) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << on Jan 31, 2015 at 12:11am PST

Ćerka Vitni Hjuston preminula je letos nakon što je nekoliko meseci provela u komi. Poslednji put se na Instagramu oglasila fotografijom sa svojim prijateljem.

A photo posted by Cat white (@littleirishcat) on Sep 23, 2015 at 3:42pm PDT

Bivša devojka Džima Kerija oduzela je sebi život u septembru. Jedna od poslednjih fotografija koju je objavila vidi se vaza sa cvećem, uz koju je objavila stihove iz pesme Vilijama Batlera Jejtsa.

A photo posted by therobinwilliams (@therobinwilliams) on Jul 31, 2014 at 4:35pm PDT

Glumac koji se ubio u avgustu prošle godine, na Instagramu je nedugo pre smrti objavio staru fotografiju sa svojom ćerkom Zeldom, kojoj je tom prilikom čestitao rođendan.

A photo posted by Paul Walker (@paulwalker) on Nov 29, 2013 at 5:55pm PST

Popularni glumac bio je u sred snimanja filma "Furious 7" kada je izgubio život u saobraćajnoj nesreći pre dve godine. Njegova poslednja slika na instagramu odnosi se na taj film.

- Momci su se vratili. Da li ćete biti spremni? - napisao je uz sliku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.