TLZP Vlado Dari: U tebi leži pravi Merilin Menson

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP Vlado Dari: U tebi leži pravi Merilin Menson

Devetu emisiju muzičkog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" otvorio je urnebesni nastup Đoše koji je bio u ulozi pevačice narodne muzike Dragane Mirković.

22.37 Dara u ulozi Merilina Mensona

Imitacije Dare Bubamare se uvek željno iščekuju, a narodnjak Dara je ove nedelje dobila zadatak da imitira Merilina Mensona. Ni sama Dara nije znala kako da opiše ovog izvođača koji godinama šokira publiku svojim neobičnim izgledom.

- To mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekako, mnogo, mnogo mi je...teško mi je. Totalno je lud, vrišti, skače, pljuje...jedno oko mu je belo, drugo ne znam kako, generalno ne volim tako agresivne. Jedva čekam da vidim kako ću da izgledam. Grozan je, užasan, zastrušujuće -prokomentarisala je Dara svoju ulogu.

Daro ti si luda sto posto, majke mi i to shvati kao najveći kompliment za ovu numeru. Svaka čast na hrabrosti, imala si tu škakljikvih scenica, zujiš ti, snalaziš se vrhunski. Meni si bila super - rekla je Dragana.

- Meriin Menson ima tanje noge, a po njemu su pravili kostim. Kad si izašla prvo sam imao frku, a onda sam shvatio da u tebi leži pravi Menson - rekao je Vlado.

- Ja sam oduševljen kako si ti savladala taj komplikovani tekst na engleskom, ja bih rekao da ni u jednoj numeri nisi uživala koliko u ovoj...što samo potvrđuje da u tebi duboko leži Menson - rekao je Ivan.

- Dara je neko ko se mnogo trudi i vežba, ovo je bilo sjajno. Super Daro, baš onako dobro - rekla je Ana.

22.15 Halid Muslimović kao Bora Čorba

Halid je ovog puta bio u ulozi poznatog rokera Bore Čorbe, a pevao je čuveni hit "Volim, volim žene".

- Žene su moj svet, tako je od Boga dato. Volim slušati Riblju Čorbu. On mi je poseban, kvalitetan, dobar umetnik, tekstopisac i voleo bih da mi Čorba napiše tekst ako ne i muziku - rekao je Halid.

Specijalni gost u ovoj imitaciji bio je Bora Čorba, Halid je malo imao mali problem u ritmičkom izvođenju pesme.

- Halid je bio odličan još da je bio ritmički. Ovo večeras je neverovatno i ne bih voleo da sam u koži žirija - rekao je Bora Đorđević.

- Celokupan utisak je bio sjajan, hvala Bori što se pojavio, baš sam se iznenadio i mogu ti reći da je maska bila dobra dok se nije pojavio Bora. Zanemarićemo ove promašene taktove, trud je bio bitan - rekao je Ivan.

- Halide svaka čast, bilo je jako lepo i zabavno - rekla je Ana.

- Mislim da je dobra maska, malo si pokidao matricu kao mače muškatlu i Bora je jedva vratio kad je došao. Ozbiljno sam umro od smeha tokom tog nastupa ali to je za mene jedino bitno - rekao je Ivan.

-- Imati tako veliku YU zvezdu mislim da je to najbitnije, a Halid to jeste. On je čovek koji je ceo život pevao bez matrice tako da ga razumem...mi narodnjaci te matrice samo kad moramo ali svakako je ušao u lik Bore Čorbe što je najbitnije. Sve je to meni bilo sasvim korektno i lepo. Da znaju od Halida od ranije, znali bi da je ovo autobiografska pesma, najlepše misice bivše YU su bile njegove. Reci Halide - rekla je Dragana.

Halid se malo postideo od ovih komplimenata svoje koleginice, ali je ipak potvrdio reči Dragane Mirković.

- Ovo je pisao Bora, sebi je namenio i svojoj raji...ali žene su nešto najlepše na svetu i ja sam se tu našao - rekao je Halid.

22.02 Daniel potpuno skinuo Šabana Šaulića

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski transformiso se u kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Daniel je pevao pesmu "Danima te čekam".

- Smatra ga kraljem ove vrste muzike i najveći izazov za mene su njegovi trileri - rekao je Daniel. Ovo je Danielu najteži zadatak jer prvi put peva narodnu muzika i nada se da će uspeti da ulovi tu emociju i da će se publici dopasti. I naravno, sjajni Daniel je uspeo u tome.

- Maska je sjajna, nisu ti baš mnogo lice radili tako da kad budeš bio star i ćelav, tako ćeš i da izgledaš - rekao je Vlado.

- Ti si bio izuzetan, ja sam uživao, maska je bila dobra, bio si odličan - rekao je Ivan.

- Njegove pesme su prelepe pogotovu stare...ne bih se bavila kostimom i maskom, to je sve odlično ali ono što je mene fasciniralo jeste to što je ono što je Daniel rastao uz pop muziku, a ovo je jedna od najtežih pesama Šabana i ti trileri su takva koska za zabavnjaka, a ti si Daniele uspeo u tim trilerima, svaka čast - rekla je Dragana.

- Za ovo mogu samo da ti kažem bravo - rekla je Ana.

21.45 Nikola, Ana i Beogradski sindikat zajedno na sceni

Usledio je svojevrsni spektakl, kada su se na sceni pojavili Miroslav Ilić i Beogradski sindikat. Nikola se najpre našao u ulozi "Lažu da vreme leči sve", a potom se u sekundi transformisao narodnjaka u repera.

Nikola je iz glasa Miroslava prešao u repovanje poslednjeg hita grupe Beogradski sindikat "Sistem te laže" koji je zapalio društvene mreže. U ulozi repera našla se i Ana Grubin.

- Šta reći, osetljiva sam kada je porodica Rokvić u pitanju ali da to ostavimo po strani, ti si fantastičan, iz emisije u emisiju. Imam potrebu da vas nahvalim ali sve kompletno. Ne znam koliko si svestan koliko je ovaj šou dobar za tebe, da pokažeš široku lepezu svojih talenata. Pitala sam se koja je ova žena, Ana stvarno si me iznendadila, ti si za mene najveće iznenađenje kada je ovaj šou u pitanju, svaka čast i za ovo večeras - rekla je Dragana.

-  Miroslav ima jako specifičnu boju glasa i ti si u potpunosti uspeo da imitraš njega. Ana, večeras si imala odličnu masku, nikada te ne bih prepoznala i što se tiče imitacije, mislim da si odlično odradila posao večeras - rekla je Ana.

- Ana, mislm da bi večeras bilo bolje da sam te gledao nego slušao, ti si svoj talenat mnogo puta pokazala. Nikola, mislim da je tvoja imitacija bila fantastična, više puta si promenio glas i svaka ti čast - rekao je Ivan.

- Ana, super si se snašla, Nikola šta tebe komentarisati,  ti kad uđeš u ulogu ja mislim da si ozbiljno lud - rekao je Vlado.

21.35 Dragana Ivani: Ti si Areta Frenklin naših prostora

Usledio je nastup Ivane Peters u ulozi evrovizijske pobednice Lorin.

- Ima zanimljivo jodlovanje što ponekad volim da pevam i ja - rekla je Ivana. Numere "We got the power" i "Euphoria", dočarane su sjajnom scenografijom i plesačima koji su visili s plafona i spuštali se do podijuma, a potom sa Ivanom se ponovo penjali visoko. Iako ima strah od visine ili kako Ivana kaže, padanja, pevačica je otpevala bez greške.

- Fantastično - kratko je prokomentarisao Vlado.

- Da pohvalim Ivanu, poznato je da je ona Areta Frenklin naših prostora, nemam reči. Ono što meni fascinira u ovom šou jeste to što izvlači iz vas maksimum, fantastično - rekala je Dragana.

- Stvarno više ne znam šta da kažem za nju, neki novi termin mora da se izmisli za Ivanu. Ja sam se sva naježila, bilo je jako emotivno, znam da Ivana ima strah od padanja...bolje si otpevala od nje - rekla je Ana.

- Nastup je bio perfektan, nismo ništa manje očekivali od tebe - rekao je Ivan.

21.13 Đoša u ulozi Dragane Mirković otvorio šou

- Izuzetno je bila popularna jer je karijeru gradila na svom glasu i muzici. Rođeni smo iste godine i istog meseca, nikada nije imala neku aferu - rekao je Đoša.

Glumac je otpevao pesmu "Opojni su zumbuli", dok je drugu "Mili, mili" otpevao u duetu sa pevačicom. Dve Dragane, velika i mala, zapalile su scenu i podigle publiku na noge. Dragana se potom i pridružila žiriju kao specijalni član u ovoj epizodi.

- Ja sam znala da je teško imitirati Draganu Mirković ali ovoliko, nisam znala…teška je ova Dragana - našalila se popularna pevačica na račun Đošine imitacije i dodala da Đoša kao glumac, komičar mami osmehe publike i da je to za njega najveći kompliment.

- Đoši svaka čast na trudu radu, generalno i to što ti produkcija radi, tebi svaka čast što trpiš, bravo ali za šalu dvanaestica - rekla je Dragana Mirković.

- Đošo, ovo je bila najbolja interpretacija do sada, bio si sjajan - rekao je Vlado Georgiev.

- Bilo je jako teško uočiti razliku dok nije došla prava Dragana. Bravo za te šliceve koji su kod Kilibarde uzduž, a kod tebe popreko - rekao je Ivan Ivanović.

- Ovo je stvarno bilo jako dobro i bio si opušten, uvežban, spreman - rekla je Ana Kokić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.