TLZP: Kakav trio! Okanoviću se smanjio IQ ali mu je porasla guza

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TLZP: Kakav trio! Okanoviću se smanjio IQ ali mu je porasla guza

Mnoge svetske i domaće zvezde našle su se na sceni najpopularnijeg šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ zahvaljujući sjajnim imitacijama 10 talentovanih takmičara

TLZP su otvorili Elena Ristevska kao Džesi Džej, Katarina Bogićević kao Ariana Grande i Nenad Okanović kao Niki Minaž

Marija je upozorila gledaoce na smeh do suza. Tako je i bilo. Iako su Elena i Katarina zapalile scenu svojim nastupom i sve ostavile bez daha svojim besprekornim pevanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oki je sve zasenio. Niki Minaž pozavidela bi mu na „prljavom plesu“. Ali i na prepevu na srpski. Oki je posle nastupa objasnio da je dok je učio pesmu shvatio da mu IQ opada, pa je rešio da ubaci malo svog teksta da ga podigne. Sve u svemu, celokupni nastup njih troje bio je pun pogodak što su i komentari žirija potvrdili.

„Ja sam uživao u ovom triu. Bilo je vrlo zabavno i za videti i čuti. Zadovoljan sam s obzirom na to koliko je bilo potrebno da se upamti ova pesma, njima je bilo potrebno sigurno dva meseca. Svako je imao svoju posebnost. Dobar performans“, rekao je Željko.

Ivan je bio kratak i samo istakao da je ovo jedan izuzetan nastup. Đuro je u svom šaljivom tonu prokomentarisao da je Okiju bilo sigurno teško da bude devojka pored takve dve devojke.

„Elena je bila Džesi Džej, ali ti si meni Oki više bio Džej. Devojke su pevale fenomenalno. I ti si Oki rekao da ti se IQ spustio, zar je to moguće, zar ima gde da se spusti“, dodao je Đuro.

Marija je pohvalila Elenu i Katarinu, pre svega njihovo pevanje, a onda otkrila da je najteže bilo Okiju ne samo da otpeva već i da razume šta Niki peva, jer ,kako je rekla, ona peva neki „čudan sleng“.

Marija i Bojan najavljuju dobar provod, a da sve bude začinjeno iskrenim i duhovitim komentarima kao i do sada pobrinuće se tročlani žiri: Ivan Ivanović, Branko Đurić Đuro i Marija Mihajlović, kao i gostujući žiri. Ovoga puta čast da ocenjuje takmičare pripala je Željku Joksimoviću, koji nije slučajno baš u ovoj epizodi. Željko je rekao da se raduje i nada se da će uživati. Obećava da neće biti strog, samo objektivan i iskren.

Voditelji su se osvrnuli na rang listu na kojoj trenutno vodi Branislav Mojićević, dok je na drugom mestu Jelena Gavrilović.

Bilo je velikih pevačkih i glumačkih iznenadjenja, odličnih maski, vrhunskih imitacija, a šou je stigao tek na pola puta. I sedma epizoda obećava dobru zabavu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.