TETOVAŽA ME SPASLA Čileanac preživeo pad sa 17. sprata

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TETOVAŽA ME SPASLA" Čileanac preživeo pad sa 17. sprata

Neverovatnu sreću imao je jedan 23-godišnji Čileanac koji je pao sa 17. sprata i preživeo. Razlog zašto je preživeo, kako tvrdi, leži u njegovoj tetovaži.

Pad Sebastijana Rejesa, mladića koji je sa neverovatnih 40 metara pao na platneni krov i kroz njega propao na zemlju, snimljen je sigurnosnom kamerom na parkingu u čileanskom gradu Rankagua.

On je u kritičnom stanju, sa povredama karlice i butne kosti, prebačen u bolnicu.

Međutim, vrlo brzo nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što su mu sanirane povrede Rejesovo stanje se stabilizovalo pa je pušten kući.

- Sećam se pada, ali ničeg drugog. Posle toga sam se probudio u bolnici - izjavio je Sebastijan za lokalne medije pošto je izašao iz bolnice.

Mladić je pao sa balkona oko pola devet ujutru, posle lude noći sa prijateljima. Počelo je tako što su gledali utakmicu Čile-Bolivija na turniru Kopa Amerika.

- Posle utakmice otišli smo u kafić, a u stan smo došli oko sedam ujutru - ispričao je Sebastijan.

Nastavili su da se zabavljaju, a pošto su se komšije žalile na buku, otišli su na terasu. Sebastijan je izgubio ravnotežu i pao s terase svog prijatelja.

Na pitanje kako je preživeo, pokazao je tetovažu na kojoj piše: "Bože, ne napuštaj me".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.