Svi su mu se divili, a on je krio STRAVIČNU TAJNU

Izvor: Blic, 04.Maj.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su mu se divili, a on je krio STRAVIČNU TAJNU

Džon Filips bio je jedan od osnivača čuvenog benda "Mamas and Papas" koji je bio popularan šezdesetih godina prošlog veka. Najpoznatiji su po pesmu "California Dreaming" koja je i danas popularna. Džon je preminuo 2001. godine, a u grob je otkrio strašnu tajnu koja je tek naknadno otkrivena.

Kada je bivša dečija zvezda Mekenzi Filips 2009. godine u emisiji Opre Vinfri priznala da je punih 10 godina bila u incestuoznoj vezi s vlastitim ocem, slavnim muzičarem Džonom Filipsom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svet je bio u šoku - baš kao i članovi njihove porodice koji su za taj skandal tek tad saznali, i to preko TV-a.

Papa Džon, osnivač legendarnog benda "Mamas and papas", preminuo je osam godina pre njenog priznanja, ali je ono potreslo njene polusestre Čajnu i Bižu, kao i Filipsovu udovicu i bivše supruge.

U svojoj biografiji Mekenzi je opisala burno detinjstvo i odnos s ocem koji joj je ponudio kokain kada je imala samo 11 godina. Prema njenim rečima, godinama su se zajedno drogirali, a u seksualnoj vezi su bili punih 10 godina - od njene 19. godine.

Mekenzi nije jedini priznati umetnik koji je krio perverznu tajnu. Koja su to još imena koja su vas oduševljavala na velikom platnu, a imaju mračne delove ličnosti zbog kojih su upropašćeni mnogi životi, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.