Sve bi s njim u krevet

Izvor: 24sata, 23.Sep.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve bi s njim u krevet

Tom Hardi je novi holivudski buntovnik bez razloga. Upoređuju ga s Marlonom Brandom i Džejmsom Dinom. I dok žene maštaju o eksplicitnim scenama s njim u spavaćoj sobi, u etar je puštena vest da se seksi glumac oženio u strogoj tajnosti. Ovo su stvari koje niste znali o najvećem celuloidnom zavodniku današnjice.

ZAVOĐENJE - Tom je jedan od onih glumaca koji su tokom karijere često menjali lični opis zbog uloga. Da bi dočarao lik Čarlsa Bronsona ugojio se 20 kilograma, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << a zbog zlikovca u “The Dark Knight Rises” je nabacio još 12.

Iako na filmu deluje kao opasan lik, izgled vara: „Nisam muškarčina. Uvek sam morao da se gojim zbog filmova, a zapravo sam prilično koščat. Najranjiviji sam iznutra. Iako izgledam kao pun samopouzdanja, taj stav dolazi iz straha.“

Sa samo 13 godina odao se alkoholu i ceo život su ga pratili poroci. Bio je delinkvent i bio je navučen na krek. Zbog problema s drogom pukao mu je petogodišnji brak sa Sarom Vord u kom je dobio sina. Onda je rešio da se leči.

- Ispao sam iz koloseka i srećan sam što mi se nije desila neka užasna nesreća i što nisam završio u zatvoru ili mrtav jer sam išao u tom pravcu. Sada poznajem svoju zver i znam kako da je kontrolišem. To je kao da živim sa orangutanom od 180 kilograma koji hoće da me ubije. Moćniji je od mene i ne pričamo isti jezik - rekao je Hardi.

Veruje u ljubav na prvi pogled, a za svoje bivše kaže da su srećne što su ga se oslobodile, zato što je od devojaka uvek previše tražio.

Priznao je da je u životu mnogo eksperimentisao sa seksom, a mediji su svojevremno izvukli iz konteksta njegovu izjavu da je bio sa muškarcima, iako je tada mislio na gej uloge.

- Igrao sam se sa svim i svačim, ali muškarci me ipak seksualno ne privlače. Volim kako izgledaju i razmišljaju, ali gej seks nije za mene. Završio sam sa eksperimentisanjem - rekao je Hardi.

Ovih dana žene je rastužila vest da se glumac u tajnosti, pre dva meseca oženio sa Šarlot Rajli, s kojom je bio u vezi nekoliko godina.

Gde možete da ga gledate

ULOGE - Najpoznatije uloge Toma Hardija su one u filmovima “Warrior”, “The Dark Knight Rises”, “Locke”, a u bioskopima ćete ga uskoro gledati u dugo iščekivanom ostvarenju “The drop” (Prljava isporuka) u kom glumi sa Numi Rapas i Džejmsom Gandolfinijem. Iščekuju se “Pobesneli Maks: Furiozni put” u kom je Hardi zamenio legendarnog Mela Gibsona, kao i “Legend”. Poslednja informacija je da će glumiti u novom filmu Alehandra Gonzalesa Inaritua “The Reevenant”, koji će u bioskopima biti 2016.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.