Svaki DAN u nedelji ima svoju boju, i još važnije - ZNAČENJE!

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaki DAN u nedelji ima svoju boju, i još važnije - ZNAČENJE!

Ponedeljak dan Meseca i da tada ne treba započinjati ništa važno, jer je Mesec promenljiv. Boja ponedeljka je bela ili srebrna, pa će garderoba u ovim tonovima "pomoći" da budete uspešniji. Prvi radni dan dobar je, kažu, za držanje govora, za odnose sa porodicom i prijateljima, za cveće...
Utorak je "crveni" dan Marsa kada smo posebno aktivni, borbeni i energični. Dobar je za unapred dogovorene poslove, važne sastanke i biznis. Utorkom obavezno obucite nešto crveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << jer će to pojačati energiju i rasplamsati strasti.
Sreda je zelena i savršen je dan za kratka putovanja i sve vrste pregovora. Dan Merkura odličan je i za druženje i zabavu, ali najbolji za studente, jer čitanje i učenje odlično idu.
Četvrtak, dan Jupitera, odličan je za potpisivanje ugovora i značajne poslove. Dobar je za planiranje, a posebno za venčanje! Kažu da je Jupiter blagonaklon i da zbog toga venčanje četvrtkom "garantuje" dug i srećan brak. Žuti dan dobar je i za gurmanluke!
Petak, Venerin dan treba posvetiti porodici ili partneru, dan kada treba da volite, budete voljeni i uživate. Odličan je i za odmor, kupovinu, relaksaciju, dremanje... Petak je ružičast, pa upućeni kažu da je tog dana najveća verovatnoća da ćete se zaljubiti.
Subota, dan Saturna donosi izazove, ali i mudrost u rešavanju problema. Prvog dana vikenda treba pomagati drugima, učiniti nešto dobro, završiti poslove koje dugo odlažete, suočiti se sa onim čega se plašite. Subota je crna, pa iako mnogi baš tada izlaze, zabavu treba ostaviti za neki drugi dan.
Nedelja je dan Sunca, savršen za odmor. Zlatni dan idealan je za trenutke koje ćete dugo pamtiti.
Odgovor na samo jedno pitanje OTKRIVA da li ste PSIHOPATA! Izvor: novosti

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.