Svaka čast: Lusi Meklenburg pokazala impresivne trbušnjake

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svaka čast: Lusi Meklenburg pokazala impresivne trbušnjake

Zvezda televizijske serije „Tumble“, Lusi Meklenburg (23), veoma ozbiljno radi na održavanju svoje linije, a rezultati su više nego očigledni.

Nije tajna da je Lusi fitnes fanatik. Na svom sajtu „Resuts With Lucy“ ona postavlja snimke vežbanja i daje savete devojkama kako da postanu i ostanu vitke.

A photo posted by Lucy Mecklenburgh (@lucymeck1) on Jun 29, 2015 at 2:29am PDT

Ona sebe naziva fitnes preduzetnikom sa interneta i trenutno radi na promovisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svog sajta.

Lusi na svoj sajt postavlja snimke na kojima vežba i na taj način pokazuje devojkama kako da postanu i ostanu vitke. Kranji rezultat je figura kao njena.

Da je njen izgled za svaku pohvalu dokaz je i slika koju je Meklenburg objavila na društvenoj mreži. Lusi je pozirala u donjem vešu koji je i te kako istakao njenje obline.

Možda je za njen izgled zadužen i gimnastičar, Luj Smit, sa kojim već godinu dana uživa u ljubavi.

A photo posted by Lucy Mecklenburgh (@lucymeck1) on Jun 25, 2015 at 1:12pm PDT

Luj (26) i Lusi Meklenburg (23) zajedno su od prošle godine, a da ljubav cveta, potvrđuju i njihove zajedničke fotografije koje često objavljuju na društvenim  mrežama.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.