Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuška se da je u vezi sa sestrom Slobode Mićalović, a evo šta kaže o tome

Mladi pevač "Magla benda" Vladan Savić ugostio  je ekipu "Blic Pulsa" u porodičnom domu nadomak Beograda. Miljenik posebno ženskog dela publike živi u kući sa nekoliko spratova, a iza nje bazen i voćnjaci daju pravu oazu mira.

Vladana su povezivali sa sestrom Slobode Mićalović, Draganom, a on je za "Blic Puls" otkrio u kakvom su odnosu:

-Dugo je poznajem. Možda je bilo i vatre i dima, ali to neka ostane naša tajna. Ne volim o tome da pričam. To su privatne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvari koje zadržavam za sebe. Kad Dragana i ja okačimo zajedničku fotografiju, odmah izađemo u novinama, ali to što se piše možda i nije istina - pravda se on. Kako izgleda njegova kuća i šta je još otkrio o odnosu sa Draganom Mićalović, pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.