Supruga Aca Pejovića u kritičnom stanju

Izvor: Blic, 26.Feb.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Aca Pejovića u kritičnom stanju

Aco Pejović je preksinoć hitno dovezao svoju suprugu Biljanu u Urgentni centar, gde su se doktori borili za njen život.

Zbog jakih bolova u glavi Biljana je završila u bolnici, gde joj je operisana aneurizma, proširenje krvnog suda na mozgu.

- U polusvesnom stanju, Biljana Pejović je u pratnji svog supruga stigla u Urgentni centar. Pregledali su je, u sobi reanimacije, hirurg, neurohirurg i neurolog. Na dijagnostici je ustanovljeno da se radi o aneurizmatskom proširenju krvnog suda u glavi, koji je procureo - rekli su za "Blic" iz Urgentnog centra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Supruga Ace Pejovića u kritičnom stanju!

Izvor: Press, 26.Feb.2015

Aco Pejović je preksinoć hitno dovezao svoju suprugu Biljanu u Urgentni centar, gde su se doktori borili za njen život. . Zbog jakih bolova u glavi Biljana je završila u bolnici, gde joj je operisana aneurizma, proširenje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.