Sudbina ih je pogledala: Svetske zvezde koje su pukom srećom izbegle smrt kao jako mladi!

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudbina ih je pogledala: Svetske zvezde koje su pukom srećom izbegle smrt kao jako mladi!

Poslednjih godina svedoci smo preranih smrti mnogih svetskih talenata, od glumaca, sportista, do muzičara. Ipak, postoji i ona druga, "srećnija" strana medalje. Predstavljamo vam poznate koje je srećna zvezda pogledala, i koji su pukom srećom izbeli tragičan ishod, još kao mladi.

Ozi Ozborn

Legendarni muzičar doživeo je ozbiljnu nesreću na svom imanju u Engleskoj, kada je prilikom pada sa četvorotočkaša upao u komu u kojoj se nalazio punih osam dana! >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vozilo se prevrnulo preko njega, slomivši mu obe ruke i ramena. Ozi u šali kaže da je toliko bolelo da ima osećaj da je "umro dva puta".

Džordž Lukas

Tvorac čuvenih "Ratova zvezda" u mladosti je želeo da bude vozač na trkama, ali mu je jedna nesreća promenila život. U njega se zakucao automobil pri brzini od 150 kilometara na čas, pri čemu je Lukas pukom srećom, na čuđenje svih, preživeo.

Martin Lorens

Zvezda "Loših momaka" je u pripremi za jednu ulogu hteo da što više smrša, pa je sa nekoliko slojeva odeće otšao na trčanje. Kada se vratio sa treninga, doživeo je jak srčani udar zbog kojeg je tri dana bio u komi. Srećom, komšinica ga je videla kako leži na podu svoje kuće i obavestila hitnu pomoć, a komičar se posle tri dana probudio u bolnici.

Fifti Sent

Kurtis Džekson, reper poznatiji pod nadimkom Fifti Sent, akter je verovatno svima poznate priče, koja je pretočena i u film. Na njega su pucali gangsteri i pogodili ga sa čak devet metaka, od kojih mu se jedan još uvek nalazi u vratu. Tragedija se desila ispred doma njegove pokojne bake, a Fifti je čudom, ili Božjom voljom, preživeo.

Šeron Stoun

Seks simbol Holivuda imala je moždanu aneurizmu kao jako mlada, zbog koje je doživela izliv krvi u mozak. Posle ekstremno riskantne šestočasovne operacije, hirurzi su spasli život plavokosoj lepotici. Šeron je potom izjavila da je u stanju nesvesti videla brojne mrtve ljude i popričala sa njima,.

Set Mekfarlan

Zvezda filma "Ted", kao i serija "Family Guy" i "American Dad" Set Mekfarlan zakasnio je na avion. Isti onaj koji se 11. septembra 2001. godine zakucao u Svetski trgovinski centar u SAD. Razlog kašnjenja bila je žestoka pijanka veče pred let, koja mu je, eto, spasila život.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.