Strašan snimak iz SAD: Voz u punoj brzini udara u kombi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Apr.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašan snimak iz SAD: Voz u punoj brzini udara u kombi (VIDEO)

Iako ovaj video traje samo 6 sekundi, u njih je stalo i previše brutalnosti. Vozač koji je čekao da prođe voz na pružnom prelazu snimio je trenutak kada voz udara u kombi čiji je vozač, očigledno, bio nestrpljiv.

Nesreća se dogodila 21. aprila u Dejvisu u Oklahomi, kada je Amtrakov putnički voz udario u kombi Zavoda za transfuziju Oklahome.

Od siline udara, vozač kombija je poginuo, a voz je, usporavajući, gurao kombi još oko 1.600 metara. Iz kompanije "Amtrak" su naveli da je u vozu bilo 95 putnika i da niko nije povređen.

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIV SNIMAK: Voz u punoj brzini ZBRISAO kombi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017

Strašna nesreća...Video stravične nesreće koja se dogodila na pruzi u Dejvisu, u američkoj državi Oklahomi, traje samo 6 sekundi, ali je bez obzira na to krajnje jeziv i brutalan... Nesreća se dogodila 21. aprila, kada je Amtrakov putnički voz bukvalno zbrisao kombi Zavoda za transfuziju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.