Stounsi zabranili Trampu da koristi njihovu muziku u kampanji

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stounsi" zabranili Trampu da koristi njihovu muziku u kampanji

Britanska grupa "Rolingstouns tražila je od kandidata za predsedničku nominaciju Republikanske partije Donalda Trampa da prestane da pušta njihove pesme na svojim mitinzima tokom izborne kampanje.

Bend je danas saopštio da nije dao dozvolu Trampovom izbornom štabu da koristi njihove pesme i da je zahtevao da odmah prestane da upotrebljava njihovu muziku. Tramp je na svojim skupovima tokom unatarpartijskih izbora prethodnih meseci, pored Roling stounsa, koristio pesme Eltona Džona, operu i rok muziku.

Jedna od pesama koja se često mogla čuti na njegovim mitinzima je pesma Rolingstounsa iz 1969. godine "You Can't Always Get What You Want".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rolingstonsi zabranili Trampu da koristi njihove hitove

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2016

Popularni britanski bend Rolin Stouns su poslednji u nizu muzičara koji su zatražili od potencijalnog predsedničkog kandidata američke Republikanske partije Donalda Trampa da ne koristi njihove pesme u kampanji..."Rolingstonsi nikada nisu odbrili korišćenje njihove muzike u kampanji Donalda Trampa...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.