Izvor: Njuz.net, 25.Avg.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stomačni virus ušao u redovnu turističku ponudu Crne Gore

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeHERCEG NOVI, 25. avgust 2015, (Njuz) – Odbor za turizam Privredne komore Crne Gore doneo je odluku da se stomačni virus, po kom je crnogorsko primorje postalo poznato, uvrsti u redovnu turističku ponudu ove zemlje. Prema rečima Dragana Purka Ivančevića, predsednika odbora, stomačni virus je obeležio letovanja brojnih turista i postao je prva asocijacija na boravak u Crnoj Gori.
– Već godinama unazad turisti povezuju celo naše primorje sa stomačnim virusom. Mali broj onih koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << su posetili ovaj deo Jadrana nije imao susret sa virusom i smatramo da je potpuno logično da ga istaknemo kao našu prednost u odnosu na ostale turističke destinacije – smatra Ivančević
– Ovim potezom postajemo konkuretniji, proširujemo našu ponudu i nudimo nešto što nije uobičajeno za ostale turističke destinacije. Znate svako ima ležaljke, suncobrane, izlete i prirodne lepote, ali niko osim Crne Gore ne može da vam garantuje virus na letovanju – objasnio je on.
Predsednik odbora je napomenuo da je ovo samo početak unapređenja turističke ponude Crne Gore.
-Uskoro ćemo tu uvrstiti i neljubazne konobare, loš smeštaj kao i tuče sa lokalnim stanovništvom – rekao je Ivančević.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.