Što je danas lep i sunčan dan!

Izvor: Mondo, 28.Feb.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što je danas lep i sunčan dan!

Neno Belan i Fjumensi (Fiumens) proslaviće 20 godina postojanja u beogradskom Mikser hausu 11. marta!

Foto: Promo/Mikser house

 Neno Belan ponovo u Beogradu!

Nekadašnji pevač legendarnih "Đavola" Neno Belan i njegov bend Fiumens, u punom sastavu, sviraće 11. marta u Mikser hausu (početak koncerta u 21 čas), što će biti nastavak obeležavanja 20 godina postojanja grupe.

Neno i ekipa najavljuju sjajan zvuk, dobru energiju, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stare i nove hitove, sada već evergrin numera iz vremena Đavola...

Neno Belan je nedavno objavio i novi album, na kojem su i pesme kojima je u poslednje vreme osvajao vrhove top lista, poput aktuelnog hita "Sanjaj", dueta sa Majom Posavec "Tvoj glas", hit singlova "Jer je pjesma dio nas", "Anđela anđele", "Ulicama grada (pjesma sreće)", ali i nezaboravno izvođenje "Vino noći" u duetu sa muzičkom divom Josipom Lisac koja je snimljena na prošlogodišnjem koncertu u zagrebačkom Domu sportova.

Za zagrevanje su zaduženi specijalni gosti - beogradski bend PSI.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a, Felix shopu kao i u Mikser House.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.