Stigao prvi trejler za Wonder Woman

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi trejler za "Wonder Woman"

Comic-Con je pravo mesto za nove trejlere, a pored onog za "Justice League" tu je i "Wonder Woman". Gal Gadot je objavila prve detalje filma.

Film ima poreklo u priči koja počinje sa ostvom Themyscira na kom žive samo žene i gde je rođena Diana Prince. Njen svet se okreće za 180 stepeni kada otkrije muškarca, Steveja Trevora (Chris Pine), nasukanog na obali.

"Odrasla je u Themyscira gde je bila veoma sigurna i zaštićena i mislila je da je znala sve što treba >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da se zna o svetu", rekla je Gadot.

"Kada je napustila Themyscira i otišla u svet muškaraca, shvatila je da ima toliko toga da nauči i toliko toga što ne razume...", dodala je glavna glumica.

"Kao i sjajne originalne priče, ima klasičan zaplet. Počinje da ima želju da spasi svet i radi prave stvari", dodala je režiserka Patty Jenkins.

A dream come true! Happy to finally share this with you all ⚔ #brandspakingnew#WonderWoman#WWxSDCCpic.twitter.com/CNzholjs1i

"Ona ne shvata da ima nešto sa bogovima. Gledate u boga koji dolazi među ljude, a ona je bog koji vidi za šta je sposobna ljudska vrsta".

Jenkins je takođe dodala da je želela da uradi film "Wonder Woman" od kada je bila devojčica, i da oseća kao da je pravi trenutak da konačno prenese priču na veliki ekran.

"Nisam zaista duhovna osoba, mnogo puta sam osetila kako dobijam znake od univerzuma, kunem se, osećaj je bio kao da je to priča koju moram da podelim sa svima", dodala je režiserka.

"Wonder Woman" stiže u bioskope u junu 2017.

Izvor: Youtube/Warner Bros. Pictures

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.