Stela Makartni razbesnela fanove fotografijom jezivo mršave manekenke!

Izvor: 24sata, 01.Okt.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stela Makartni razbesnela fanove fotografijom jezivo mršave manekenke!

Kejt Mos je kontraverzno izjavila da “ništa nije toliko ukusno, koliko je dobar osećaj kada si mršav” i sa tim se izgleda Stela Mekartni apsolutno slaže.

Ova modna dizajnerka našla se juče na udaru svojih fanova nakon što je na svoj Instagram profil podelila fotografiju užasno mršave manekenke u njenoj kreaciji.

- Ovako se to nosi - napisala je Stela.

Na hiljade ljudi ostavilo je besne komentare ispod fotografije.

- Odvratno. Ovako ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << izgleda kada se nešto dobro nosi, ovo je majica koja visi preko kostiju - napisao je jedan od ogorčenih fanova.

- Mlada dama je očigledno jako bolesna i slika koja se koristi u modi je užasno pogrešna - napisao je drugi.

Nekoliko hiljada pratilaca nakon ove fotografije obrisalo je Stelu iz prijatelja, pa je kreatorka ovu fotografiju ubrzo obrisala sa Instagrama.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.