Stefan Kapičić: Rajan Rejnolds je genijalac

Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Kapičić: Rajan Rejnolds je genijalac

Nakon premijere filma „Dedpul” u kome glumi jednu od glavnih uloga, Stefan otkriva kako izgleda druženje sa svetskim facama.

Stefan Kapičić je prošle noći na crvenom tepihu u Njujorku delio autograme i fotografisao se sa fanovima, rame uz rame sa jednim od najpoznatijih svetskih glumaca. Naš glumac je svojim glasom oživeo Kolosusa, jednog od glavnih junaka najnovijeg Marvelovog filma. A saradnja sa Rajanom Rejnoldsom, pored još jednog novog iskustva, donela mu je i prijateljstvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- On je zaista fenomenalan čovek. Velika mi je čast što sam imao priliku da radim s njim. S obzirom na to da sam u svom životu sarađivao sa velikim brojem inostranih glumaca, mogu da kažem da je Rajan jedan od retkih koji je veoma prirodan - kaže Kapičić za „Blic”.

- Dopada mi se što je izuzetno spontan i harizmatičan. Veliko mi je zadovoljstvo bilo raditi s njim, jer je Rajan poseban. Jednom rečju - genijalac - kaže Stefan.

Srpski glumac je za ovu ulogu izabran u velikoj konkurenciji, zahvaljujući dobroj audiciji, ali i spletu okolnosti i srećnom rasporedu zvezda. Uloga u filmu „Dedpul” sasvim sigurno će obeležiti njegovu karijeru. Kapičiću ovo nije prva saradnja sa nekom svetskom zvezdom, a još jedan kolega je na njega ostavio pozitivan utisak.

- Robert Dauni Džunior je sjajan lik, veoma normalan i pristupačan. Tajna svetskih zvezda jeste u tome što su ostvareni i normalni ljudi. Bez arogancije i nadobudnosti. Upravo iz tog razloga naše zvezde bi trebalo da se ugledaju na njih - kaže Kapičić za „Blic”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.