Starleta mi neće priviriti na RTS

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Starleta mi neće priviriti na RTS"

Dakle, Stanija, ništa od nastupa na javnom servisu...

Pevačica i urednica muzičkog programa javnog servisa Srbije Merima Njegomir, istakla je da za novopečene pevačice poput starleteStanije Dobrojević nema mesta na RTS-u.

"Toga neće biti na javnom servisu, vrlo se vodi računa ko nastupa i ko će pevati pred publikom. Direktno radim u muzičkoj produkciji i direktno utičem na to ko će snimati za fonoteku RTS-a, a ko ne. U naš studio može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doći samo pevač koji svojim talentom i glasom zaslužuje da snima, makar on ne bio suvi profesionalac. Tako da za ljude koji se ne bave muzikom u potpunosti, smatram da nema mesta na javnom servisu", istakla je Merima za "Kurir".

Ona je takođe istakla da će nastaviti da se bori za očuvanje dobre muzike.

"Tokom karijere i stvaranja iste nikog nisam imitirala, niti ću to činiti. Izgradila sam zavidnu karijeru, na kojoj mogu da mi pozavide mnogi, ali, s druge strane, nikada nisam htela da budem neko drugi, već svoja. Nastaviću da se borim za dobru muziku i očuvanje tradicije. Uostalom, to mi je i posao, da sačuvam našu muziku da sutra naši unuci i praunuci mogu da uživaju u njoj", zaključila je pevačica.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Merima Njegomir

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.