Šta se dogodi kada pilot sipa vodu u čašu dok leti naopačke?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dogodi kada pilot sipa vodu u čašu dok leti naopačke?

Da li ste se ikada zapitali šta bi se desilo da visite naopačke i da baš u tom trenutku morate da sipate vodu u čašu? Ukoliko jeste, moguće je da će vam ovaj video-snimak odgovoriti na to pitanje.

Nije baš da je neko visio naopačke, ali se jedan mladić našao u letelici koja se okretala u krug, pa je tada rešio da vodu iz flaše sipa u čašu.

Fascinantno je da se apsolutno nije ništa promenilo, te da je vodu sipao u čašu na najnormalniji način kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bi to uradio na Zemlji ili da nije okrenut naopačke.

- Šta smo naučili iz snimka? Nauka je sjajna. Voda je zdrava. Piloti imaju sjajne poglede iz svojih kancelarija - piše u opisu snimka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.