Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se desi kada se 12 policajaca ZAGLAVI u liftu

Kada se "plava družina" zaglavi u liftu koga da pozovu ako ne svoju braću vatrogasce. Grupa od 12 policajaca ostala je zaglavljena u liftu Policijske akademije u Kanzas Sitiju u američkoj državi Misuri u sredu.

This shot of @KCMOFireDept #Firefighters rescuing @KCPolice from a stalled elevator wins the internet for today. pic.twitter.com/2O0ArPzPIm

Vatrogasci su pristigli vrlo brzo po pozivu, a ono što su zatekli na licu mesta prosto je vapilo za fotografisanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Fotografiju vatrogasca s podignutim palcem ispred lifta sa zaglavljenim policajcima postavio je na Tviter načelnik vatrogasne službe Seint Luis, Greg Favr.

Fotka je dočekana s oduševljenjem zbog entuzijazma koji prosto isijava iz nje. Nijedan policajac nije bio povređen u akciji spašavanja, mada je mnogima malo povređen ponos. Naučili su važnu lekciju koja glasi: uvek ozbiljno shvati nosivost lifta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.