Šta je sve Soraja dobila od sponzora

Izvor: Mondo, 18.Apr.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je sve Soraja dobila od "sponzora"

Starleta navodno očajnički pokušava da se pomiri sa makedonskim bogatašem, koji joj je finansirao svaki hir.

 Soraja Vučelić bila je mesecima u vezi sa makedonskim biznismenom Čedom K. (38), koji je finansirao njenu garderobu, putovanja, automobile, ali i navodni humanitarni rad?!

"Informer" saznaje da je Soraja od Čede dobila više putovanja, skupoceni džip, "fensi" mobilni telefon i gomilu garderobe, a posebno je interesantno da je za vreme prošlogodišnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poplava taj bogataš finansirao dva kamiona humanitarne pomoći na kojima je pisalo njeno ime, kako bi mediji predstavili starletu kao velikog humanitarca.

Međutim, veza je "pukla", a Vučelićeva već par meseci pokušava očajnički da natera milionera da se pomire, iako je on našao novu ljubav u jednoj mladoj misici.

Čeda K. tom listu nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje da je bio Sorajin "sponzor" tokom tajne veze od devet meseci, dok je ona bila nedostupna za komentar.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.