Šta bi sa Anom Mihajlovski?

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi sa Anom Mihajlovski?

Ana Mihajlovski Grubin, koja je početkom godine privedena posle verbalnog sukoba sa policijom i radnicima "Parking servisa", nagodila se sa Prvim osnovnim tužilaštvom i u humanitarne svrhe uplatila 50. 000 dinara.

 Voditeljka Ana Mihajlovski je priznala da je ometala službena lica u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira, kada je psovala radnike Parking servisa, koji su pokušali "paukom" da odnesu njen, nepropisno parkiran automobil.

"Za krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje je Ani stavljeno na teret, zaprećena je kazna do tri godine zatvora. S obzirom na to da je odlučila da prizna i pokahje se, kao i zbog toga što nije ranije osuđivana, tužilaštvo je na nju primenilo načelo oportuniteta, što znači da je ona uplatila novac u humanitarne svrhe, kao i da ono što je uradila neće biti u njenom krivičnom dosijeu", rekao je neimenovani izvor "Kuriru".

Ana (32) je privedena u januaru ove godine, nakon što je pokušala da spreči radnike Parking servisa da joj odnesu automobil. Mihajlovski Grubin je ušla u auto koji su radnici pokušavali da odvezu, sve vreme se žučno svađajući sa njima. Na kraju je došla policija, i voditeljka je privedena.

Incident se dogodio na uglu Cara Lazara i Uskočke, a voditeljka je tada tražila da je prebace u Urgentni jer "održava trudnoću".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.