Srceparajući snimci spasavanja slončeta i dva noja u Keniji

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srceparajući snimci spasavanja slončeta i dva noja u Keniji

Nakon što su spaseni iz divljine, beba slona i dva mala noja zbrinuti su od strane kenijskog društva za zaštitu životinja "Dejvid Šeldrik", koje je kamerom zabeležilo dirljivu scenu spasenih beba životinja.

Beba slona po imenu Vas, spasena je iz zamke koju su napravili ljudi, u regionu Milgis Luga u Keniji. Spasioci su pokušali da pronađu krdo malog Vasa, ali bezuspešno, te su ga odveli u rezervat i povrgli ga veterinarskoj nezi.

U isto vreme kada su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vasa, spasiocima je javljeno da se dva mala noja nalaze u teškom stanju u blizini mesta na kojem su se nalazili, te su spasili i njih.

Zatim su napravili neobičnu fotografiju, na kojoj Vas prima infuziju i ži, dok su dva mala noja naslonjena na njega.

Sve tri životinje su izlečene i bezbedno smeštene u rezervat životinja u Najrobiju, gde stručno osoblje brine o njima.

VIDEO> Spasavanje malih nojeva i bebe slona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.