Srbin debeljuca pobedio u američkom rialitiju

Izvor: Blic, 31.Jan.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin debeljuca pobedio u američkom rialitiju

Toma Dobrosavljević prijavio se u septembru za rijaliti "Najveći gubitnik" koji se prikazuje i kod nas. Posle četiri meseca, iz kampa za gojazne izašao je lakši za 77 kilograma i bogatiji za 250.000 dolara.

Toma je sin srpskih emigranata. Ima 33 godine, a rođen je u Čikagu.

Na početku takmičenja u koje je ušao sa 152 kilograma, ispričao je kako se ugojio kada mu je preminuo otac a on preuzeo brigu oko majke.

- Osećam se neverovatno. Gledam se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ogledalu i još ne mogu da prepoznam samog sebe - rekao je Toma kada je preuzeo nagradu.

Da nije daleko od istine jasno se vidi i na slikama i snimcima sa početka snimanja rijalitija. Danas, sa 77 kilograma manje, Toma je neprepoznatljiv.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.