Šok vesti iz porodice Kardašijan!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok vesti iz porodice Kardašijan!

Brus Džener, očuh Kim Kardašijan postaje žena!

Bivši olimpijski sportista i suprug Kris Džener, očuh Kortni, Kim, Kloi, Roba Kardašijan i otac Kendal i Kajli Džener, menja pol!

Vest o promeni pola stiže nedugo nakon što se Brus razveo od Kris Džener.

"Brus želi da postane žena", rekao je porodični prijatelj magazinu "Pipl". "Konačno je srećan jer je počeo promenu, a njegova porodica ga u potpunosti podržava", dodao je neimenovani izvor. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Brus (65) je već neko vreme na meti ondašnjih medija zbog nalakiranih noktiju i duge kose, zbog čega se već neko vreme spekuliše o promeni pola.

"Veoma mudro je postupio kada je ovakva delikatna stvar u pitanju. Umesto da šokira sve oko sebe, on je rešio da se 'promeni' na suptilan način, kako bi se porodica vremenom navikavala na ideju da postaje žena".

Brus Džener je bio 22 godine u braku sa Kris, majkom Kortni Kardašijan, a razveli su se pre godinu i po dana.

Pogledajte suptilnu promenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.